Facebook

 

Ünnepeink örömét, hétköznapjaink rejtett pillanatait látni és láttatni,
értékeinket megőrizni, múltunkat a jövőbe menteni.
Ezt szeretném, erre törekszem...

 

Tevékenységek

Fotóművészként a magam örömére, alkalmazott fotográfusként a Megrendelők kérésére készítek felvételeket. Fő tevékenységi területem az esküvői fotográfia, de nagy örömmel vállalom egyéb családi események (keresztelő, ballagás, születésnap, stb.) megörökítését, portréfotózást, kismama- és babafotózást is. Rendszeresen fotózom kulturális eseményeket, koncerteket, továbbá céges rendezvényeket, vállalati portrékat is. (OKJ 54-810-01: Fotográfus és fotótermék kereskedő - TEÁOR 7420)

Szakmai elismerések

2018-ban rendkívüli megtiszteltetés ért, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotóművészeti Tagozata érdemesnek talált rá, hogy mint fotóművészt, tagjai sorába emeljen. Köszönet a megtiszteltetésért!
 

Főbb referenciák

2013 óta a Csík Zenekar Hivatalos Fotósaként ismernek. Ez ha csak a magam szerény eszközeivel is, de támogatása mindannak a törekvésnek, amit a Zenekar magáénak tud, az értékeknek, amelyeket képvisel, és az üzenetnek, amellyel talán egyre több mindenkinek segítenek visszatalálni saját kultúránkhoz. A Zenekarról készített képek folyamatosan nyomon követhetőek a Zenekar Facebook oldalán: facebook.com/csikband

2012-ben, a legendás Omega együttes 50. évének Hivatalos Fotósának lenni egy rendkívüli megtiszteltetést, egyúttal életre szóló élményt jelentett.

Egyik állandó megrendelőm, a Budapest Airport szíves támogatásának köszönhetően 2018. dec. 18-án a Repülőtér 2-es Terminálján önálló kiállításom nyílik a reptéren készített felvételekből.  A képek egyebek mellett betekintést engednek a Reptér rejtett, utasforgalom elől elzárt világába is. A kiállítás megtekinthető: 2019. februárig.

 

Korábban

Két diploma után derült fény fotográfiai érdeklődésemre. 2008-ban a Panasonic Lumix fotópályázatán elsőnek választott a szakmai zsűri Emberábrázolás kategóriában, 2009-ben díjaztak a National Geographic fotópályázatán (Utazás és kultúrák - 1. helyezett, 2012-ben pedig kiállítottak a Sony World Photography Awardson Londonban. (Lásd még: Café Rio c. menü.)

2014-ben elvégeztem a Szegedi Tudományegyetem Új Generációs Esküvői Fotográfus c. szakmai továbbképzését.

 

Frissítve: 2020.